Vrijwilligersuitje groot succes

Zaterdag 19 oktober heeft de HKB de vrijwilligers getrakteerd op een uitje naar Arnhem. We begonnen met koffie bij Momento in Rozet met daaropvolgend een rondleiding door het hele gebouw. Behalve de geweldige gids en het zeer interessante en goed ingerichte erfgoedcentrum is vooral het gebouw zelf van Neutelings Riedijk Architecten een lust voor het oog. De gigantische trappenlaan, de prachtige bibliotheek, de rozetdetails die je overal tegenkomt en het gebouw de naam heeft gegeven, het is teveel om op te noemen.

Na de lunch in Momento zijn we rondgeleid door de kelders onder de Rijnstraat. Verrassende bijzonderheden, een enthousiaste gids, en vooral veel kelders maakten de middag alleszins de moeite waard.

Hieronder vindt u een foto-impressie van dit uitje.