‘n stukje Verleden van Haalderen

De presentatie van een “‘n stukje Verleden van Haalderen” werd zeer druk bezocht. Er waren niet genoeg stoelen om iedereen een zitplaats te geven.
De muzikale omlijsting werd verzorgd door arcordeongroep Betuwe Oost, heel erg bedankt namens de organisatoren.
De foto´s die gemaakt zijn op deze avond vindt u hieronder.

‘n stukje Verleden van Haalderen

De presentatie van 22 maart is met foto’s en teksten geheel compleet omgezet in een Dia presentatie,  met dank aan onze  website  beheerder Jos Bulters.
Tot 30 April staan de foto’s  onder het menu  kopje foto’s en video’s op onze website maar u kunt ook hier klikken

1. Joop Wismans

Geweldige avond. Mooie presentatie die hopelijk oproept om op zoek te gaan op zolder naar vergeten oude foto’s.
    Pluim voor Historische kring en Wim Verweijen en Peter Maassen in het bijzonder. Ook een soort reunie, want er waren ook nogal wat mensen die al (lang)niet meer in Haalderen wonen.

2. Th Smits

Als oud Haaldernaar heb ik deze avond mogen bijwonen. Ik was zeer ingenomen met de wijze van presenteren ( bijna professioneel ) maar nog meer van de inhoud van de sessie.
    Nooit verwacht dat er nog zo-veel foto materiaal is om dergelijke overzichten te kunnen geven. Op het verzoek om de namen van onbekende personen en/of zaken wil ik gaarne mijn medewerking verlenen , en zal mij bij jullie melden als ik wat te melden heb.

Bedankt

1. Jos Bulters

Bedankt, Wij danken u voor uw medewerking.

3. Emma Duijf

Ik ben ook niet meer woonachtig in Haalderen maar kan het dorp niet echt loslaten !
    Helaas heb ik de foto’s niet goed kunnen zien en soms (Door gepraat ) niet goed kunnen horen !
    Mijn vraag is ,zou het mogelijk zijn om die presentatie hier op de site te zetten de diavoorstelling dan he ! Of dvd kopen ??? Zou geweldig zijn !! Alvast bedankt !!

1. Jos Bulters

Er wordt gewerkt aan de mogelijkheid om de presentatie tijdelijk op de website te zetten. Maar het wordt niet op een andere wijze beschikbaar gesteld. Zoals op de site al aangegeven is het door technische problemen (beveiliging) op dit moment nog niet mogelijk de foto,s te plaatsen.

4. Emma Duijf

Bedankt voor uw reactie !
    U heeft misschien een idee wanneer het ongeveer op de site komt en hoelang het blijft staan , dan kan ik het in de gaten houden die tijd !! Succes ! Groetjes …