Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar doet de Historische Kring Bemmel, Haalderen en Ressen weer mee met de Rabo Clubkas Campagne.

Bent u lid van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe? Dan mag u van 15 tot en met 28 april in totaal vijf stemmen uitbrengen op uw favoriete clubs. Bent u wel klant, maar nog geen lid? Wordt dan snel lid om mee te kunnen stemmen.

Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, ontvangen tijdig een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure. Bent u nog geen lid? Vraag dan uw lidmaatschap online aan op  www.rabobank.nl/mwob.