Jubileumboek gepresenteerd

Op zaterdagmiddag 17 mei werd het jubileumboek gepresenteerd in een overvolle en erg warme zaal in de Kinkel. Daar was een officieel programma met medewerking van het muziekgezelschap Anymuse onder leiding van Henk Wierink. Er werd een film vertoond waarin de vorige voorzitters hun woordje deden. Onze eigen voorzitter Gijs Bouwman trad live op, evenals onze spreekstalmeester Nol van Rossum, die plotseling moest invallen omdat de beoogd “aan-elkaar-prater” Theo Peren door een lichamelijk probleem was uitgevallen.
Maria Janssen-Van Gelder werd, als enig bestuurslid dat het 25 jaar had volgehouden, in het zonnetje gezet. Zij ontving een oorkonde, een zilveren HKB-speld, een bos bloemen en een erelidmaatschap voor het leven.


jubileumboek

Het boek tenslotte werd gepresenteerd door een van de makers, Charles Derksen, waarna Gijs het eerste exemplaar aanbood aan de wethouder Theo Jansen. Het boek is vanaf nu te koop in de boekwinkel van Polman en bij DA Van Appeldoorn, tegen een bedrag van € 10,-. Tijdens de verkoop van de gereserveerde exemplaren liep het, na de receptie storm en de De eerste reacties zijn uitsluitend positief. Het is een leuk, onderhoudend en gezellig boek geworden waarop we als Historische Kring trots kunnen zijn. Ook de tentoonstelling bleek in goede aarde te vallen. Velen zagen nostalgische plaatjes en de discussies waren soms zeer levendig. Iedereen had gelijk of dacht het te hebben.

2 Reacties

 1. Henny Ebben

  Gefeliciteerd met het Jubileum, en het boek is prachtig geworden ik ben er zaterdagavond aan begonnen en in een streep uit gelezen.

  Reageren
 2. Mieke Mattijssen van Appeldoorn

  Goedeavond,
  Een prachtig boek, gisteren opgehaald , kon jammer genoeg afgelopen weekend niet bij de presentatie zijn.
  Bijna uit , wat een prachtig boek, zal het zeker nog eens pakken en weer doorlezen.Super gedaan!!..
  Groeten Mieke.

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Rechter muisknop uitgeschakeld!!