De Terugblik 2019 is uit!

Op 8 november werd in ’t Veerhuis in Opheusden de 20ejaargang van de Terugblik van Tabula Batavorum gepresenteerd, getiteld Heen en weer. Verkeer en vervoer in de Betuwe door de eeuwen heen. Om 16 uur hield voorzitter Emile Smit een inleidende speech waarin hij onder andere memoreerde dat dit de eerste keer is dat de Historische Kring Bemmel, Haalderen en Ressen actief meedoet.

De Historische Kring Bemmel, Haalderen en Ressen heeft voor deze Terugblik een bijdrage aangeleverd getiteld De Betuwe op stoom. Opkomst en ondergang van de Betuwse stoomtram en wat erop volgde. Het is voor een gedeelte gebaseerd op de artikelenreeks in de kringbladen van 2006, geschreven door Gerard Sommers.

De leden die zich hebben geabonneerd op de Terugblik zullen deze binnenkort ontvangen tegen de prijs van 7,50 euro. Hebt u zich niet opgegeven, geen nood, vanaf 19 november liggen voor leden ook exemplaren te koop in de kringruimte, prijs 9 euro. U kunt zich natuurlijk ook meteen opgeven voor het volgende jaar.  Dus kom langs op dinsdagochtend.

De winkelprijs van de Terugblik 2019 is 19 euro.