‘Bemmel in beeld’ is verschenen

 

‘Bemmel in beeld’ is tot stand gekomen op initiatief van Pim Scheperkamp van de Jumbo Supermarkt te Bemmel, in samenwerking met de Historische Kring Bemmel. Het boek is bestemd voor de inwoners van Bemmel, Haalderen en Ressen en natuurlijk voor iedereen die interesse heeft in het verleden. Het album bevat interessante beelden uit vervlogen tijden van onze dorpen aangevuld met enkele hedendaagse kiekjes.

 

Het boek bevat een overzicht van foto’s van Bemmel, Haalderen en Ressen waarbij onderwerpen voorbijkomen die kenmerkend zijn voor deze dorpen. We willen hiermee laten zien hoe de dorpen er vroeger uitzagen en wat de mensen bezighield.

Verzamel plaatjes en maak het boek compleet.

En bent u verder geïnteresseerd in de historie van onze dorpen, dan kunt u zich altijd wenden tot de Historische Kring Bemmel, Haalderen en Ressen. Kom op dinsdagochtend langs in De Kinkel in Bemmel.

2 Reacties

 1. Jansen

  Hoe kom ik aan de ontbrekende stikkers?

  Reageren
  1. secretariaat HKB (Auteur bericht)

   Voorlopig loopt de actie nog tot 2 november. Het is aan de Jumbo om te kijken of de actie verlengd kan worden en of er wellicht een ruilbeurs kan worden georganiseerd.

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Rechter muisknop uitgeschakeld!!