Lid of Vrijwilliger worden?

“Wie het verleden kent heeft de toekomst” is het gezegde.En misschien hebt u een mooi verhaal voor ons kringblad of doet u gewoon met ons mee en wordt u actief lid van onze vereniging.

Door lid te worden van de Historische Kring Bemmel kunt u meedenken en meedoen met inmiddels bijna 500 leden, die net als u betrokken zijn bij en zich in willen zetten voor die doelstellingen, die ook in onze statuten zijn verwoord. De mate waarin u actief bent bepaalt u overigens uiteraard zelf.

Natuurlijk kunt u zich voor die doelstellingen ook als individu inzetten. Dat moet u ook blijven doen. Maar wanneer we als kring samenwerken, kunnen we elkaar inspireren en zal onze stem eerder gehoord worden: samen staan we sterk(er). In het verband van een kring zijn bovendien zaken aan te pakken waar je als eenling misschien niet zo gauw aan begint. Het uitwerken van creatieve ideeën vergt vaak veel inspanning, terwijl er ook financiële risico’s aan verbonden kunnen zijn.

De contributie van de kring bedraagt € 17,50 per jaar. Tweede en volgende leden uit hetzelfde gezin betalen slechts € 5,- per jaar per persoon. Buitenlandse leden betalen een tarief op afspraak met de penningmeester, rekening houdend met de portokosten. Voor de aanmelding kunt u onderstaand formulier gebruiken. Betaling kan plaatsvinden op IBAN nummer NL39RABO0105726443. U kunt op het aanmeldformulier automatische incasso aanvinken(Vergeet daarbij niet het Bank- of Gironummer te vermelden) of onze acceptgiro afwachten.

Wij hopen u met deze informatie voldoende te hebben geïnformeerd. Kijkt u maar eens of u zich bij onze vereniging ook thuis kunt voelen. Wellicht dat wij u binnenkort als lid mogen begroeten? Of als bezoeker van onze volgende thema-avond? Of op zijn minst als regelmatige bezoeker van deze website.

Ook kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. De Historische Kring Bemmel draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Daarvan hebben we er nooit genoeg.
U kunt middels allerlei werkzaamheden ook uw bijdrage leveren. Geef u dan hieronder op als vrijwilliger. U kunt zich ook direct opgeven bij een van de bestuursleden (zie onder diversen).

Ik wil me graag opgeven als:

Lid van de Historische Kring
Hand-en spandiensten bij de historische kring.
Reguliere activiteiten van de historische kring.

Uw naam(Verplicht)

Adres(Verplicht)

Postcode en Woonplaats(Verplicht)

Telefoonnummer(Verplicht)

Uw email(Verplicht)

Ik ga akkoord met automatische afschrijving.

Bank- of Gironummer: