Kerstborrel

Op 19 december 2017 om 16.30 uur, waren er ruim 30 vrijwilligers van de Historische Kring Bemmel bij elkaar in het Documentatie Centrum van de HKB in de Kinkel voor “de Kerstborrel” ter afsluiting van het jaar.
De voorzitter, Gijs Bouwman, dankte in zijn toespraak de vrijwilligers van de Historische Kring. Vrijwilliger zijn betekent een zekere regelmaat in de uitvoering van de taak door een vrijwilliger. Die taak is niet te verwarren met vrijblijvendheid.
Gijs stelt vast dat er door de vrijwilligers  veel taken zijn uitgevoerd dit jaar, als werkgroep lid maar ook als ondersteuner van de Historische Kring.
Hij is trots op de vrijwilligers en op de resultaten behaald dit jaar.

Hij dankt  alle vrijwilligers voor hun inzet en wenst allen prettige feestdagen en alle goeds voor het jaar 2018.

De kerstborrel startte om 16.00 uur en tegen zevenen waren nog veel vrijwilligers aanwezig.
Het was een gezellige bijeenkomst waarbij er soms over taken werd gesproken maar ook over jeugdherinneringen en nog te plannen activiteiten van vrijwilligers, zonder agenda in een ongedwongen goede sfeer.

Dank aan de organisatoren van deze bijeenkomst. Wij konden genieten van lekkere hapjes en een drankje. Vooral de manier waarop bier liefhebbers konden genieten van een getapt biertje verdient een vermelding.

De kerstborrel moeten wij zeker op de agenda laten staan.

Foto’s :  Jos Bulters.